ATTEFALLSDESIGNALL IN

Följ med på en husresa där allt är inkluderat redan från start. Totalentreprenaden ger trygghet, arkitekten förverkligar dina drömmar och våra inredare hjälper dig att hitta rätt stil. I vår egen fabrik byggs huset med total kontroll över hela processen. På plats på drömtomten tar våra snickare över och slutför bygget. Det enda ni behöver planera är inflyttningsfesten.

Ta det lugnt

Välj totalentreprenad. Det innebär att vi tar hand om allt. Och då menar vi allt. Ett kontrakt. En projektledare. Pris utan tråkiga överraskningar. Vi bygger och levererar – det enda ni planerar är inflyttningsfesten. Lyckan är total.

Goda råd är inte dyra

Du ska vet vad det kostar. Och att du får valuta för pengarna. Exakt vad din kostnad blir för ditt attefallshus byggt av AttefallsDesign.  Priset på ett attefallshus kan variera beroende på vilket du vill ha men en två saker kan vi lova: för det första att priset är fast, för det andra att det är ett bra pris med tanken på vad du får för pengarna. 

FullSizeRender

Från första till sista spik

Vi är måna om er och vi vet att bygga ett alldeles eget attefallshus är en av er största investering i livet. För att garantera högsta kvalitet och perfekt passform platsbygger vi allting,  och du har en möjlighet att följa med på hela resan. Engagemang, kunskap och kärlek till äkta hantverk är inbyggt i varje detalj och varje attefallshus. 

24952657

Friheten med att själv få välja

Ditt attefallshus är så mycket mer än bara ett attefallshus. Det är någonting att utgå ifrån och att komma hem till. För familjens student som bor kvar hemma, svärföräldrarna som är på ett längre besök eller hyresgästen. Ditt attefallshus ska vara mer än bara fyra väggar och ett tak. Det ska vara allt det där du vill. Och det är därför vill vi låter våra kunder få vara med och påverka.  

Koppla av

Välj Attefallsdesign,
Vi tar hand om allt.

NYCKELFÄRDIGA ATTEFALLSHUS

Vi skapar ditt attefallshus efter dina krav. Arkitektritat och byggt av våra egna hantverkare på plats hos er.

Är du intresserad av ett eget attefallshus? Kontakta oss, vi besvarar alla dina frågor.