attefallshus

Attefallshus Stockholm

Pris från 350 000 kr

Pris nyckelfärdigt från 595 000 kr

Byggarea 25 m2

Typ Attefallshus med loft
Antal rum 1 rum och kök

Bygghöjd 4,0 m
Byggarea 20 m+ loft

Attefallshus Stockholm

Attefallshus Stockholm har allt man kan tänkas behöva på en liten yta. Attefallshus Stockholm har ett allrum, möjlighet till ett separat sovrum, toalett med dusch samt ett kök. Ett mysigt boende med all funktion man kan behöva och som passar utmärkt när t.ex tonåringen ska pröva på ett eget hushåll på lagom avstånd från sina föräldrar. Attefallshusets mått gör att den passar mindre tomter utmärkt. Ett stort boende på en liten yta.

VILL DU VETA MER OM attefallshus Stockholm?

Kontakta oss

Attefallshus Stockholm

Visningar

visning

Attefallshus Stockholm

  • Tids­bokning
  • Helgavägen 15, TÄBY

Fördelar med platsbyggt attefallshus

Kort byggtid

Vi bygger attefallshus enligt Lean-modellen. Det betyder att underlag, material och produkter finns på rätt plats vid rätt tidpunkt så att ni kan flytta in i attefallshuset inom bara ett par veckor efter att stommen växer fram.

Riktig kvalitet

Vi bygger attefallshus som om vi byggde dem till oss själva, attefallshus där vi själva skulle vilja leva. Det är en filosofi som alla medarbetare på AttefallsDesign delar och som våra kunder verkligen uppskattar. Välkommen till ett attefallshus byggt av AttefallsDesign.

Standard & tillval

Mycket för pengarna

Du ska veta exakt vad du får när du väljer ett attefallshus från AttefallsDesign. Därför är vi mycket noga med att gå igenom vad som ingår i köpet, vad som inte ingår och vad som eventuellt kan väljas till. När alla vet vad som gäller undviker vi onödiga och kostsamma överraskningar. Jämför oss gärna med andra – vi lovar att du hos oss får mycket attefallshus för pengarna!

En värld av möjligheter

Redan som standard ingår allt du behöver till ditt attefallshus, men vi vet att våra kunder ofta vill lägga till det där lilla extra. Besök gärna vårt visningshus så berättar vi mer om hur ni kan sätta er egen prägel på ert attefallshus! 

Sidobyggnad

Förvaring eller extra rum

Det finns många sätt du kan utnyttja din sidobyggnad på. Vi har färdiga inredningspaket som gör förvaringen mer praktisk och överskådlig. Eller så skapar du ett extra rum för yoga, tågbanor eller musik. Det är helt upp till dig.

Attefallshus vi byggt

Frågor och svar

Fem steg till eget hus

Det är många beslut som ska tas när man bestämt sig för att bygga attefallshus. Vi hjälper dig med allt som rör processen att bygga nytt attefallshus, från kostnadskalkyl till inflyttning.

Populära hus

VILL DU VETA MER OM Attefallshus stockholm?

Kontakta oss

NYCKELFÄRDIGA ATTEFALLSHUS

Vi skapar ditt attefallshus efter dina krav. Arkitektritat och byggt av våra egna hantverkare på plats hos er.

Är du intresserad av ett eget attefallshus? Kontakta oss, vi besvarar alla dina frågor.