ATTEFALLSHUS

Attefallshus Frida

Pris markarbete, inkoppling EL & VA från 119,000 kr

Pris nyckelfärdigt Attefallshus från 690 000 kr

Byggarea  30 m2

Typ Attefallshus med loft
Antal rum 1 rum och kök

Nockhöjd 4,0  m
Boarea 25 m+ loft

Attefallshus Frida

Fritidshuset ”Frida” är ett ljust och rymligt bygglovsfritt hus med en byggnadsarea på 30 kvadratmeter och en boyta på 24 kvadratmeter. Yttermåtten är 4,30 x 6,97 meter.

Fritidshuset Frida är ritat av arkitektfirman Dreams & Coffee ABdär ni hittar fler bilder och information om detta fritidshus.

VILL DU VETA MER OM ATTEFALLSHUS FRIDA?

Kontakta oss

Attefallshus Frida

Visningar

Visning

Attefallshus Frida

Fördelar med platsbyggt attefallshus

Kort byggtid

Vi bygger attefallshus enligt Lean-modellen. Det betyder att underlag, material och produkter finns på rätt plats vid rätt tidpunkt så att ni kan flytta in i attefallshuset inom bara ett par veckor efter att stommen växer fram.

Riktig kvalitet

Vi bygger attefallshus som om vi byggde dem till oss själva, attefallshus där vi själva skulle vilja leva. Det är en filosofi som alla medarbetare på AttefallsDesign delar och som våra kunder verkligen uppskattar. Välkommen till ett attefallshus byggt av AttefallsDesign.

Standard & tillval

Mycket för pengarna

Du ska veta exakt vad du får när du väljer ett attefallshus från AttefallsDesign. Därför är vi mycket noga med att gå igenom vad som ingår i köpet, vad som inte ingår och vad som eventuellt kan väljas till. När alla vet vad som gäller undviker vi onödiga och kostsamma överraskningar. Jämför oss gärna med andra – vi lovar att du hos oss får mycket attefallshus för pengarna!

En värld av möjligheter

Redan som standard ingår allt du behöver till ditt attefallshus, men vi vet att våra kunder ofta vill lägga till det där lilla extra. Besök gärna vårt visningshus så berättar vi mer om hur ni kan sätta er egen prägel på ert attefallshus! 

Sidobyggnad

Förvaring eller 
extra rum

Det finns många sätt du kan utnyttja din sidobyggnad på. Vi har färdiga inredningspaket som gör förvaringen mer praktisk och överskådlig. Eller så skapar du ett extra rum för yoga, tågbanor eller musik. Det är helt upp till dig.

Attefallshus vi byggt

Frågor och svar

Fem steg till eget attefallshus

Det är många beslut som ska tas när man bestämt sig för att bygga attefallshus. Vi hjälper dig med allt som rör processen att bygga nytt attefallshus, från kostnadskalkyl till inflyttning.

Liknande hus

VILL DU VETA MER OM DET HÄR attefallsHUSET?

Kontakta oss

NYCKELFÄRDIGA ATTEFALLSHUS

Vi skapar ditt attefallshus efter dina krav. Arkitektritat och byggt av våra egna hantverkare på plats hos er.

Är du intresserad av ett eget attefallshus? Kontakta oss, vi besvarar alla dina frågor.