FRÅN FÖRSTATILL SISTA SPIK

Vi är måna om våra kunder och vi vet om att bygga ett attefallshus är förmodligen en av de största investeringarna i livet. Men genom att platsbygga attefallshus kan vi garanterar högsta kvalitet och trygghet genom hela byggprocessen. Något som ni kan följa upp dagligen. 

Så här

går det till

Med stor erfarenhet av just attefallshus vet vi hur det kan pirra i magen inför alla stora beslut. Därför har vi en genomtänkt plan för hur husprocessen från skiss till färdigt attefallshus ska se ut. Ett kontrakt och en projektledare gör att processen blir enkel och lätt att följa. Så här enkelt är det. Häng med!

AttefallsDesign

All in

Följ med på en attefallsresa där allt är inkluderat redan från start. Totalentreprenaden ger trygghet, arkitekten förverkligar dina drömmar och våra projektledare vägleder dig genom projektet. Vi gör dig garanterat riktigt nöjd! 

Värt att fundera på

när ni ska bygga attefallshus

Vilken stil? Bland våra kataloghus finns en mängd olika stilar presenterade. Utöver de kan vi i princip bygga det ni önskar.    Era behov? Börja med att tänka igenom vilka ytor ni är i störst behov av. Kök, badrum, förvaring, sovrum eller vardagsrum.  Attefallshusets läge? Det är klokt att kontrollera hur solen rör sig över tomten innan man bestämmer attefallshusets placering. Därefter är det lättare att planera in fönster och uteplats.

Viktigast
av allt är era önskemål

Stora fönster med gott om ljusinsläpp, ett funktionellt och estetiskt kök med fokus på sällskap eller ett attefallshus i suterräng som ger två våningar. Oavsett önskemål, är det era idéer som räknas.  Vi på AttefallsDesign skapar det ni drömmer om. Ni väljer och vi lyssnar. Sedan ritar och bygger vi ert attefallshus.

Från skiss till verklighet

Välj Attefallsdesign,
Vi tar hand om allt.

NYCKELFÄRDIGA ATTEFALLSHUS

Vi skapar ditt attefallshus efter dina krav. Arkitektritat och byggt av våra egna hantverkare på plats hos er.

Är du intresserad av ett eget attefallshus? Kontakta oss, vi besvarar alla dina frågor.