Attefallshus ska byggas med förnuft och känsla

Ända sedan grundandet av AttefallsDesign har företaget präglats av en vilja att hitta lösningar på våra kunders attefallsbehov. 

AttefallsDesign

Vi bygger nyckelfärdiga attefallshus som om vi byggde dem till oss själva. Det är en filosofi som alla medarbetare på AttefallsDesign delar och som våra kunder verkligen uppskattar.  Därför skiljer sig våra tankar om hur man bygger attefallshus från andra attefallsleverantörer. Vi utgår nämligen helt och hållet från era behov. Ert sätt att leva. Era intressen. Er smak. Och inte minst er tomt och hur ljus, väderstreck och natur påverkar huset.  Därefter platsbygger vi allting, och du har en möjlighet att följa med på hela resan. 

Vi gör det även enkelt för er. Vi erbjuder alltid totalentreprenad och det innebär att vi tar hand om allt. Ett huskontrakt. En projektledare. Det är så vi arbetar och vi hoppas att vi får förtroendet att bygga även ert attefallshus. Hör gärna av er till oss. Vi älskar att prata attefallshus och vi kan garanterat hjälpa er att förverkliga er attefallsdröm.

AttefallsDesign
Totalentreprenör av attefallshus 

Vi är AttefallsDesign

ESMER

RÅDGIVARE

MARTIN

RÅDGIVARE

ALEX

EKONOMI

MAJA

ADMINISTRATION

ELVIR

ARBETSELDARE

AMKO

BYGGLEDARE

EDIN

PROJEKTLEDARE

EMIR

PROJEKTLEDARE

NYCKELFÄRDIGA ATTEFALLSHUS

Vi skapar ditt attefallshus efter dina krav. Arkitektritat och byggt av våra egna hantverkare på plats hos er.

Är du intresserad av ett eget attefallshus? Kontakta oss, vi besvarar alla dina frågor.