Våra attefallshus

Nedan presenterar vi några varianter av våra platsbyggda Attefallshus som ni kan utgå ifrån. Välj något av våra befintliga Attefallshus eller kom med ett helt eget förslag. Valet är ditt.  Behöver du hjälp med att skissa upp din vision av hur du vill att ditt Attefallshus ska se ut?  Så hjälper vi mer än gärna till. 

Vi älskar Attefallshus

Välj Attefallsdesign
Vi tar hand om allt.

Attefallshus växer så det knakar i Stockholm

Ett attefallshus är ett hus med en byggnadsarea på upp till 25 m2 som kan användas som ett fristående bostadshus, komplementbostadshus eller i någon form av en komplementbyggnad. Nockhöjden får vara upp till 4 meter vilket bland annat innebär att man kan bygga ett rymligt loft och på så sätt få  ännu mer utrymme. Du får bygga ett attefallshus på din tomt utan att, med vissa undantag, ansöka om bygglov, men det krävs att du gör en bygganmälan till din kommun innan du börjar. Beroende på dina önskemål och budget kan du köpa attefallshuset som en byggsats att bygga upp på egen hand eller helt nyckelfärdigt med totalentreprenad och allt däremellan.

I takt med att livet förändras och nya behov för dig och din familj uppstår så kan det komma att behövas mer utrymme att leva på. Oavsett om det innebär att ditt bostadshus inte längre räcker till eller om du köper en ny tomt att förvalta så kan ett attefallshus vara en kreativ och smakfull lösning för att få mer svängrum i livet.

Ett attefallshus får användas som en permanentbostad så för dig som är ute efter yteffektivt hem eller vill bygga en extra bostad för uthyrning är attefallshuset ett utmärkt alternativ. Det gäller även dig som vill ha ett poolhus eller en gästbostad där du kan inhysa släkt och vänner när de är på besök eller som vill ge din tonåring en egen yta att förbereda sig inför vuxenlivet på. Attefallshuset kan också bli ett kontor eller ateljé för dig som vill jobba hemmavid eller erbjuda mer förvaring i form av ett förråd eller garage.

Vi på AttefallsDesign lägger hjärta och själ i våra designer och utgår alltid efter våra kunders unika behov. Våra färdiga designer är arkitektritade och går att anpassa efter dina önskemål men vi hjälper dig gärna att ta fram en ny attefallsdesign om du hellre önskar det. Vi hjälper dig från skiss till färdigt attefallshus till ett fast pris. Med vårt engagemang och kunskap kan du vara säker på att vi kommer att  hjälpa dig att utnyttja utrymmet maximalt – oavsett vilken design du väljer.

NYCKELFÄRDIGA ATTEFALLSHUS

Vi skapar ditt attefallshus efter dina krav. Arkitektritat och byggt av våra egna hantverkare på plats hos er.

Är du intresserad av ett eget attefallshus? Kontakta oss, vi besvarar alla dina frågor.